Kahraman’dan Kahramanmaraş Anadolu İHL’ye Ziyaret

2021-2022 eğitim ve öğretim yılına yeni binasında başlayan Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nu ziyaret eden Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kahraman’dan Kahramanmaraş Anadolu İHL’ye Ziyaret

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, okul ziyaretlerini sürdürüyor. Günün ilk ders zili öncesinde Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine hitap eden İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, “Yeni dönemde yeni okulunuzda daha büyük gayretler göstermenizi bekliyoruz. İnanırsanız başarırsınız. Başaracağınızı ümit ediyoruz. Okullarımızın tekrar yüz yüze eğitime kapanmaması için de gayret göstermelisiniz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına okul içi ve okul dışında azami ölçüde dikkat etmenizi bekliyoruz.” dedi.

Kahraman, öğrencilere hitabı sırasında görme engelli bir öğrencimizi kürsüye davet ederek öğrencimizin beklentilerini ve arkadaşlarına tavsiyelerini dile getirmesini sağladı.

Son olarak okul içi ziyaretinde bazı sınıflarda öğrencilerle ile bir araya gelerek sohbetler gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.