Adana'da 197 besiciye buzdolabı ve güneş enerjisi paneli dağıtıldı

Adana'da 197 besiciye buzdolabı ve güneş enerjisi paneli dağıtıldı

ADANA (AA) - Adana'da 197 besiciye buzdolabı ve güneş enerjisi paneli verildi.

Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında bu alanlarda yaşayan küçük ölçekli çiftçilerin refahını artırma çalışması devam ediyor.

Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan ve Pozantı ilçelerinde daha önce yaşam çadırı desteği verilen göçer hayvancılık yaparak geçimini sağlayan ailelere, 197 buzdolabı ve güneş enerjisi paneli dağıtıldı.

Üretici Selahattin Özcan, Kozan'da panel dağıtımında yaptığı konuşmada, buzdolabı ve panellerin, kendilerinin büyük bir eksikliğini giderdiğini belirtti.​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
AdanaBesiciGüneş Paneli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.