Çelebi Havacılık Holding'te görev değişimi

- Thomas Konietzko Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılırken, bu göreve Çelebi Hindistan Yer Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Cem Şensöz atandı- Çelebi Havacılık Grup Üst Yöneticisi Dave Dorner:- "Mevcut yapıyı iyileştirme ve başarıya ulaştırma konusunda sağlam bir geçmişi olan Cem'in, şirketimizin yeni hedeflerine ulaşmasında da liderlik edeceğine inanıyorum"

Çelebi Havacılık Holding'te görev değişimi

İSTANBUL (AA) - Çelebi Havacılık'ta Thomas Konietzko 5 yıldır sürdürdüğü Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılırken, bu göreve Çelebi Hindistan Yer Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Cem Şensöz atandı.

Çelebi Havacılık Holding'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, 1 Haziran 2023 tarihi itibarıyla yönetimde değişikliğe gidiyor.

Buna göre, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Thomas Konietzko, kişisel sebeplerden ötürü beş yıldır başarıyla sürdürdüğü görevinden ayrıldı. Konietzko’dan boşalan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise Çelebi Hindistan Yer Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Cem Şensöz atandı.

Şensöz, yeni görevinin yanı sıra icra kurulu üyeliğini ve Çelebi Havacılık Holding iştirak şirketlerinin satış fonksiyonlarını yönetecek. 1 Haziran 2023 itibarıyla Türkiye'ye dönerek görevini üstlenecek olan Şensöz, icra kuruluna katılacak.

Haziran 2018'de Çelebi Havacılık Grubu'na katılan Konietzko, bu tarihten itibaren Çelebi Havacılık Grubu'nun Satış ve Pazarlama faaliyetlerinin yönetimine önemli katkılarda bulundu. Profesyonel iş hayatına 1992 yılında Çelebi Havacılık’ta başlayan Şensöz de Hindistan’daki görevine kadar Türkiye'nin birçok farklı şehrinde çeşitli görevler üstlendi.

Çelebi Havacılık Grup CEO’su Dave Dorner, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Thomas, Çelebi Havacılık Grubu genelinde ticari süreçlerin ve fonksiyonların iyileştirilmesiyle birlikte geliştirilmesini de sağladı. Satış ve Pazarlamanın yapılandırılarak bir fonksiyon haline getirilmesinde, şirketin süreçlerinin geliştirilmesinde ve hedeflerine ulaşmadaki başarısına büyük katkılarda bulundu.” dedi.

Cem Şensöz'ün de 14 yıldır Hindistan Yer Hizmetlerinin Genel Müdürü olarak şirketin başarısına ve büyümesine önemli katkılar sağladığını kaydeden Dorner, “Mevcut yapıyı iyileştirme ve başarıya ulaştırma konusunda sağlam bir geçmişi olan Cem'in, şirketimizin yeni hedeflerine ulaşmasında da liderlik edeceğine inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Çelebi Havacılık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.