ANKARA (AA) - Enerjisa Üretim Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş Genel Müdür Yardımcısı Ali İnal, yılın bilişim teknolojileri yöneticileri sıralamasında ilk 10'a girdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa Üretim, bilişim dünyasında en iyilerin seçildiği "International Data Corporation (IDC)"de önemli bir başarıya imza attı.

İnal, bilişim dünyasının Oscar'ı kabul edilen ve sektörde önde gelen 40 firmanın ve 400'den fazla üst düzey yöneticinin katıldığı "IDC CIO Summit 2023" zirvesinde "En İyi 10 CIO" arasında gösterildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İnal, şu ifadeleri kullandı:

"Günümüzde dijitalleşme, her sektör için kaçınılmaz bir olgu. Özellikle iş birimlerinin dijitalleşme yolculuğunda aktif olduğu dönüşümlerin daha başarılı olduğunu gözlemliyoruz. Enerjisa Üretim'de, Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş ekibi olarak yıllardır iş birimlerimizin aktif katılımı ve şekillendirmesiyle yürüttüğümüz çalışmalarımızda çok önemli yol kat ettik ve organizasyonumuzu farklılaştırmayı başardık. IDC gibi bilgi teknolojileri ve dijitalleşme alanında lider bir kurum tarafından, IDC CIO Awards 2023 kapsamında bu çalışmaların değerlendirilmesi ve taçlandırılması bizleri çok mutlu etti. Sektörün değişen ihtiyaç ve trendlerine göre dijitalleşme yolumuzu çizmeye ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz."​​​​​​​