Adana'da trafik kazasında hayatını kaybeden bebeğin cenazesi toprağa verildi

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde anne ve babasının yaralandığı trafik kazasında yaşamını yitiren bebek toprağa verildi.

Adana'da trafik kazasında hayatını kaybeden bebeğin cenazesi toprağa verildi

Turgut Özal Bulvarı'nda dün annesi Derya H'nin kullandığı 01 CVV 65 plakalı otomobilin Murat A. idaresindeki 01 DRM 28 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden 1 yaşındaki Demir H'nin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazada hafif yaralanan baba Ulaş H, otopsi işleminin ardından bebeğinin cenazesini morgdan alarak kucağında araca kadar taşıdı.

Bebeğin cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kazada yaralanan ve halen tedavisi devam eden bebeğin annesi Derya H. cenazeye katılamadı.

Bu arada, Derya ve Ulaş H. çiftinin, bebekleri Demir H'yi alerjik rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürmek için yola çıktıkları sırada kazanın yaşandığı belirtildi.

Gözaltına alınan sürücü Murat A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.