ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her ay gerçekleştirilen geleneksel muhtar yemeğinde 66 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Emek Mahalle Muhtarı Süleyman Kabaağaç'ın verdiği yemeğe AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mustafa Erol, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, kamu kurumları ile belediye bürokratları ve muhtarlar katıldı.

Yemekte konuşan Tütüncü, mahallelerde Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Proje Etüt müdürlüklerinin yaptığı yatırımlarda, sosyal ve kültürel çalışmalarda muhtarlarla istişare halinde olduklarını bildirdi.

Muhtarlarla örnek bir dayanışma, kaynaşma ve kardeşlik iklimi oluşturduklarını vurgulayan Tütüncü, "Her geçen gün birbirimize olan sevgimiz ve saygımız artıyor. Zor bir seçim sürecine giriyoruz. Bu süreçten de çalışarak, gayret ederek güzel kazanımlarla çıkacağız." dedi.

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Folklor Festivalinin 28-31 Ağustos tarihlerinde yapılacağını da belirten Tütüncü, "16 ülkenin folklor ekibi ile Türkiye'nin 7 bölgesinden gelecek 15 folklor grubunun Kepez'de 4 gün boyunca farklı bölgelerde etkinlikleri olacak. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanının folklor renkleri Antalya'da buluşacak. Antalyalı hemşehrilerimizi festivalimize davet ediyorum." dedi.