Elbistan Belediyesi 2019 yılı için planlanan asfaltlama çalışmalarına yarından itibaren başlayacak. İstiklal Caddesinden start alacak olan asfalt döküm programı ile ilçe genelinde 60 km’lik bir yol asfaltlanmış olacak.

Özellikle doğalgaz sonrası bozulan yolların yeniden yapılanması için asfalt ihalesine çıkan Elbistan Belediyesi, yarından itibaren asfalt dökümüne başlayacak.

İlk olarak alt yapısı tamamlanan caddelere asfalt döküleceğinin belirtildiği açıklamada, “İlçemiz genelinde özellikle doğalgaz sonrası bozulan yolların yeniden inşa edilmesi için geçtiğimiz günlerde asfalt ihalesine çıkılmıştı. Gerekli prosedürün tamamlanması ile yarından itibaren hükümet konağı arkası İstiklal Caddesinden asfalt dökümüne başlayacağız. Şu an için merkezde planlanan asfaltlama çalışmamız 30 km’dir. Çalışmalarımız esnasında zabıta müdürlüğümüz gerekli tedbirleri alarak yol kapatması yapacaktır. Yol kapama esnasında Elbistan’ımıza daha iyi hizmet edebilmek adına vatandaşlarımızın anlayışını bekliyoruz. Asfalt dökülmesi için planlanan tüm bölgeler alt yapısı tamamlanmış bölgelerdir. Alt yapısı bitmemiş hiçbir noktaya asfalt döşemesi yapılmayacaktır” ifadelerine yer verildi.