Tarsus'ta girişimci kadınlara 5 bin canlı tavuk verildi

MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Üreticilerimizi Destekliyoruz Projesi kapsamında 200 girişimci kadına canlı tavuk teslim edildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında 200 kadına 5 bin canlı...

Tarsus'ta girişimci kadınlara 5 bin canlı tavuk verildi

MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Üreticilerimizi Destekliyoruz Projesi kapsamında 200 girişimci kadına canlı tavuk teslim edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında 200 kadına 5 bin canlı tavuk verildiği, kadınlarca üretilen yumurtaların ise Tarsus Belediyesi Halk Marketler tarafından satılacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Köylerimizde yaşam süren kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatlarına katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla Heleke, Alifakı, Konaklar, Ballıca, Özbek, Yunusoğlu, İbrişim, Meşelik, Sucular, Kaleburcu ve Topaklı mahallerimizde 5 bin tavuk dağıttık. Bundan sonra da hayata geçireceğimiz çeşitli projeler ile üretici kadınlarımıza desteğimiz sürecek. Kadınlarımız ekonomik açıdan ne kadar güçlü olurlarsa kendilerini o kadar güvende hissederler." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
MersinTarsusTavuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.