ISPARTA (AA) - AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zabun, mesajında, Türkiye'nin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için kaliteli bir eğitime ihtiyacın olduğunu belirtti.

Geleceği şekillendirecek gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Zabun, bütün imkanları, geleceğin teminatı olan çocuklar için seferber ettiklerini kaydetti.

Amaçlarının Türkiye'nin geleceğine katkıda bulunabilecek nesiller yetiştirmek olduğunu aktaran Zabun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Eğitimde alınacak gelişme, uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize sonuna kadar güveniyoruz ve her koşulda onların yanlarındayız. Vatansever gençlerimizin ülkemizin geleceğinin mimarları olduğundan şüphemiz yoktur. Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığını unutmamalıyız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Öğrencilerimizin daha çok çalışması, ezbercilikten uzak, bilgiyi sorgulamaları öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise verdikleri destekle çocuklarının ve öğretmenlerimizin yanı başında olmaları gerekmektedir."