Vali Coşkun’un Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Vali Coşkun’un Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun mesajında, ‘Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini koruyan, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele eden, gücünü yasalardan, desteğini de halktan alan Türk Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatı, 177 yıllık köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir.

Bu anlayış doğrultusunda; tüm emniyet mensuplarımızın üstlendikleri bu kutsal görevi ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için başarılı bir şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancım tamdır.

Aziz Hemşehrilerim

Unutmayalım ki; Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin özverisi kadar bizlere de görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu nedenle herkesin polisi kendi vicdanı olduğu sürece daha güvenli ve daha huzurlu bir toplum haline geleceğimiz muhakkaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. yılında; İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı tebrik ediyor ve 10 Nisan Polis Gününü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum.’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.