Mercedes-Benz, Türkiye'de 210 milyon TL'lik yatırımla parça lojistik merkezi açtı Mercedes-Benz, Türkiye'de 210 milyon TL'lik yatırımla parça lojistik merkezi açtı

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraş İnsan Vakfı ve 15 Temmuz Proje İmam Hatip Ortaokulu'ndan Gazze'ye 372 bin lira İnsani yardım gönderildi. 
Kahramanmaraş İnsan Vakfı ile 15 Temmuz Proje İmam Hatip ortaokulu çok anlamlı bir hayır kampanyasına imza attı. Okuldaki öğrencilerden hayırsever vatandaşlardan toplanan yaklaşık 372 bin lira Gazze'deki mazlumlara gönderildi. Kahramanmaraş depremlerinde de çok büyük misyon üstlenen 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu, vefakar öğrenciler, İnsan Vakfı ve  hayırsever vatandaşlar aracılığıyla Gazze'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmadı. Okulda düzenlenen kermes aracılığıyla toplanan gelirler Gazze'ye gönderildi. 
15 Temmuz Proje İmam Hatip ortaokulu Müdürü Memduh Kayıklıklar, şunları söyledi: “Okul olarak bilinçlendirme çalışmaları yaptık. Boykot listeleri hazırladık ve öğrencilerimizin Bu listede belirlenen ürünleri almamalarını sağladık. Çünkü biliyoruz ki bu boykot uygulanmadığı ve hurma ağaçları kesilmediği sürece Siyonistlerin duracağı yok. şu anda cepheye gitme imkanımız olmadığı için bu taraf cephede neler yapabiliriz onun üzerinde yoğunlaştık. Bu anlamda kermes çarşısı düzenledik. Yemen açlıktan ölmesin diye Hayrat vakfıyla Yemen'e destek vermiştik. Bu sene de İnsan Vakfı aracılığıyla yapmış olduğumuz kermesten elde edilen 180 bin lirayı Gazze'ye ulaştırdık. Daha sonra da gruplar halinde perdeypey topladığımız 192.000 lirayı ilimizi ziyarete gelen gaz ve büro şefi eliyle yine Gazze'ye ulaştırdık. Ve yine yardım göndermek için bize müracaat eden kardeşlerimize IBAN numarasını vererek hala yardım çalışmalarımızı devam ettiriyoruz elhamdülillah bölgemizden.”