Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında çocuk programı, kütüphanede okuma, gezici kütüphane ve okur – yazar buluşması gibi çeşitli programlar düzenleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli ve öğretici programları Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, çocuk programı, kütüphanede okuma, gezici kütüphane, yazar – okur buluşması gibi çeşitli programlar düzenleniyor. Kitapseverler, şehrin pek çok noktasında yer alan Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinde bir araya gelerek sessiz kitap okuma etkinliğine katıldı. Yine etkinlikler kapsamında Kahramanmaraşlı yazar ve şairler öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinde Yazar Serdar Yakar, Nuri Yıldız, Ali Gemci, Salman Kapanoğlu, Doğan Arık, Hanifi Yılmaz, Ramazan Avcı, Nusret Şan, Yüksel Horasan, İbrahim Gülsü, Ercan Kozanoğlu, Nusret Alperen, Abdülhakim Eren, Ömer Baydemir ve Ömer Yalçınova öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte Kahramanmaraşlı yazarlarla sohbet etme imkânı bulan kitapseverler, yazarlardan imzalı kitap almayı da ihmal etmedi.

Yazar – Okur Buluşmaları Devam Edecek

Etkinlikler dolayısıyla Kahramanmaraşlı yazar ve şairlerle yemek programında bir araya gelen Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, “Kütüphane Haftası kapsamında şehrimizde birbirinden renkli ve eğlenceli programları okurlarımızla buluşturuyoruz. Etkinlikler kapsamında şehrimizin çok değerli yazar ve şairleri de okur – yazar buluşması programında vatandaşlarımızla bir araya geldi. Vatandaşlarımızın etkinliklerimize göstermiş olduğu ilgi bizleri gerçekten çok memnun etti. İnşallah önümüzdeki süreçte de yazar ve şairlerimizi kitapseverlerle bir araya getirmeye gayret edeceğiz” dedi.