Türkiye’de inşaat sektörünün son durumu Türkiye’de inşaat sektörünün son durumu

İSTANBUL (AA) - NetWork, baharın enerjisini yansıtan ilkbahar/yaz 2024 koleksiyonunda bayram ziyaretleri ve tatilde şıklığı ön planda tutuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, zengin dokular, minimalist çizgiler ve desenlerin yer aldığı NetWork ilkbahar/yaz koleksiyonu, bayramda şıklığıyla konuşulan kadın ve erkeklere cesur alternatifler sunuyor. Kahve ve ekru tonlardaki trikolar, sezonun trend renklerini barındıran gömlekler ve modern kesimli deri ceketler, yüksek kalite kumaşları ile özgün ve güçlü bir stili yansıtıyor.

NetWork'ün kadın koleksiyonunda yer alan alt üst keten takımlar, elbiseler ve etekler, baharın renkleri olan kahve, turuncu, ekru ve mavi renkleriyle bayram ziyaretlerinde ve tatil boyunca iddialı bir görünüm sunuyor. Yenilikçi ve modern kesimleriyle konforlu "smart" denimler, ceket, tulum, şort ve pantolonlar, bluz ve çizgili gömlekler, şık kombinler ortaya koyuyor. Kıyafetleri tamamlayan topuklu sandaletler, loaferlar ve çantalar ise bayramda konforlu bir şıklık sunuyor.

NetWork'ün erkek koleksiyonu, doğadan ilham aldığı renk tonları ile enerjiyi yükseltirken, smart ve şık tasarımları ile bayram tatiline cesur bir giriş yapmaya olanak sağlıyor. Sezonun trend renklerini barındıran gömlekler ve modern deri/süet ceketler, yüksek kalite kumaşları ile öne çıkıyor. Farklı kesimlerde pantolonlar ve polo yaka t-shirtler, konfor ve stilde mükemmel dengeyi sağlarken, sportif şıklığı da barındırıyor. Erkek giyime modern ve yalın bir stil katan keten takımlar ise hafifliği ve konforu ile NetWork'ün zamansız stil yaklaşımını sürdürüyor. Stil tamamlayıcısı loaferlar ise konforlu bir şıklık vadediyor.