MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Kahramanmaraş’ta  

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Kahramanmaraş’ta  

(Fotoğraflı)  
Kahramanmaraş (SHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaret etti. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Kayseri'de yapacağı miting öncesi Kahramanmaraş teşkilatı ile il başkanlığında bir araya geldi. 
MHP Kahramanmaraş İl teşkilatı tarafından misafir edilen Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın teşkilat çalışmaları ve Kayseri mitingi hakkında istişarelerde bulundu. 
Toplantıya, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ile yönetimi, İlçe başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, TÜRKAV Kahramanmaraş Şube Başkanı Hakan Hakkoymaz ve teşkilat mensupları katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.