VALİ COŞKUN’DAN EMNİYET VE JANDARMA PERSONELİNE BAYRAM ZİYARETİ

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun,  vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan emniyet ve jandarma personelini, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yalnız bırakmadı.

VALİ COŞKUN’DAN EMNİYET VE JANDARMA PERSONELİNE BAYRAM ZİYARETİ

İlk ziyaretini, Pazarcık-Narlı yol ayrımındaki uygulama noktasına yaparak jandarma personelinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Vali Coşkun, daha sonra ise Gaziantep yolu üzerindeki uygulama noktasında görev yapan polis memurlarının da bayramını kutladı.

Emniyet ve jandarma personelimizin herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına bayramda da fedakar bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali Coşkun, tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerde Vali Coşkun’a, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Numan Öksüz, Pazarcık Kaymakamı Adil Nas ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.