Millet İttifakı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan, ilçeyi Türkiye’nin gündemine taşıyacak projelerle halkın karşısına çıktığını belirterek, “Ekinözü’nü Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçesi yapma unvanını almak için geldim” diye konuştu.

Ekinözü’nde İYİ Parti ile ittifak sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Fatih Vicdan, hemşerileriyle bir araya geldi. CHP Elbistan Belediye Başkan adayı Av. Onur Gürbüz, CHP Ekinözü İlçe Başkanı Eyüp Vicdan, İYİ Parti Ekinözü İlçe Başkanı Mehmet Şahin ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Vicdan, konuşmasında ilçeyi ayağa kaldırma sözü verdi.

Hiçbir zümrenin, hiçbir ailenin, hiçbir kabilenin emrinde olmayacağının altını çizerek konuşmasına başlayan CHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan, projeleri ile sorunlara kalıcı çözüm üreteceğine vurgu yaptı.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Vicdan, şunları söyledi:

“Yeniden aranızda olmaktan çok mutluyum. Ekinözü’nü yönetmek istiyorum, Ekinözü’nün adayı olmak istiyorum. Hiçbir partinin, hiçbir zümrenin, hiçbir ailenin, hiçbir kabilenin emrinde olmayacağım. Sadece Ekinözü’nün emrinde olacağım. Ne yaparsam yapayım Ekinözü için yapmak istiyorum. Projelerimi önümüzdeki günlerde detayları ile birlikte açıklayacağım. Ekinözü’nü ayağa kaldıracak ciddi projelerle geldiğim bilinsin istiyorum. Ekinözü’nün sorunlarının çok olduğunun bilincindeyim. Ekinözü’nün, en küçük ayrıntılarına kadar bütün sorunlarını hafızamda yaşıyorum. Bütün sorunları için projeler ürettim. Yıllardır çalışıyorum; son çalışmalarımda da değişik projelerimle Ekinözü’nü Türkiye’nin gündemine taşıyacak projelerle geldim.”

Kendisine oy veremeyenlere sitem ettiğine yönelik iddialara çok üzüldüğünü hatırlatan Vicdan, “Ben, Ekinözü tarihinde CHP’nin hiç almadığı kadar oy aldım. Bu oyu bana kim verdi? Bu halk verdi, Ekinözülüler verdi. Benim hiç kimseye tüm kalbimle söylüyorum sitemim yoktur. Hiç kimseye kırgınlığım yoktur. Bana oy veren ya da vermeyen aşamasını çoktan geçtik. Ekinözü için, Ekinözü’nde yaşayan, Ekinözü’nü seven herkesi bekliyorum. Herkese kucağımı açıyorum” ifadelerini kullandı.

’31 Mart akşamı Ekinözü’nün üstüne güneş doğacak’ diyen CHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan, “Ekinözü’nü Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçesi yapma unvanını almak için geldim. Bunun sizlere sözünü veriyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok iyi gelecekler diliyorum. 31 Mart akşamı güneş Ekinözü’nün üstüne doğacak” şeklinde konuştu.

Vicdan, daha sonra kendisini karşılamaya gelen partililer ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Fatih Vicdan halkın göstermiş olduğu yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Haber: Mehmet Karakaş

www.memlekettenhaber.com